Branża gastronomiczna
( ilość produktów: 16 )
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
77,29 zł brutto/1szt.

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
80,49 zł brutto/1szt.
- Autor:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja hgt. 02
80,49 zł brutto/1szt.
- Autor:

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic
81,09 zł brutto/1szt.
- Autor:

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja hgt. 02 / tg. 07. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomic
81,09 zł brutto/1szt.
- Autor:

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gas
82,39 zł brutto/1szt.
- Autor:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik
83,49 zł brutto/1szt.
- Autor:

Przygotowanie i wydawanie dań Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych SPP.
72,19 zł brutto/1szt.
- Autor:

Przygotowanie i wydawanie dań Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych SPP.
72,19 zł brutto/1szt.
- Autor:



Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznyc
72,19 zł brutto/1szt.
- Autor:

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
83,49 zł brutto/1szt.
- Autor:



